***RUN FUN 2018***

Premiär för RUN FUN 5 juni med hela 66 deltagare på elljusspåret i Sorsele trots lite kylslaget och blåsigt, men tack och lov tittade solen fram en stund. Det var olika distanser; 1, 2 och 3 km. Bra kämpat av alla och fin stämning. Tack till Sorsele SK som arrangerade.
Alla sommarens 4 RUN FUN arrangeras under juni månad, och nästa gång ses vi i Gargnäs 14 juni.

***SKI FUN 2018***

22 tappra knattar och ungdomar kom till start i SKI FUN-premiären 3 FEBRUARI på Svergo skidstadion i SORSELE i samband med SKI FUN CAMP.  Frostigt, kyligt men sol och hårda fina skidspår 0,2 km, 0,5 km och 1,0 km. Några team ställde också upp i nyheten KLÄBOSPRINT. Härlig kämpainsats av alla och trivsam stämning. Brasan, varmkorv, varm saft och kaffe värmde i kylan. Tack till arrangören Sorsele SK, till Sjöströmarna och Urban och till Kjellan som fixat en perfekt skidarena. Nästa SKI FUN arrangeras i Gargnäs 5 mars.

SKI FUN i GARGNÄS 5 MARS med 14 barn och ungdomar plus 3 vuxna. En snövit, trevlig kväll i minus 12 med värmande brasa, kaffe och saft med snacks för de minsta.
Tack till arrangören Gargnäs Intresseförening, till Christian och Terese som häll i trådarna. Nästa SKI FUN arrangeras i Blattnicksele 17 mars.

BLATTNICKSELE ISFESTIVAL 17 MARS med SKI FUN. Hela 21 startande i Barnrännet, 9 i Lillrännet och 6 skidnördar i Brånalirännet. En härlig vinterdag med skidåkning, snöskulpturer, mat, godistroll och Vindelälvsdraget, berättar Anette Edvardsson från arrangerande Blattnicksele Intresseförening. Tack för ett fint jobb! Nästa och säsongens avslutande SKI FUN arrangeras i Ammarnäs 31 mars.

PÅSKKÄRRINGRÄNNET med SKI FUN i Ammarnäs 31 mars blev en riktig folkfest i strålande solsken, vindstilla och några minusgrader. Hela 86 deltagare kom till start varav 13 FUN-deltagare. Svennes spår var i toppskick, och Jenny, Clara m.fl. från arrangerande Ammarnäs IF höll i trådarna. Bra jobbat! PS! Tack Kinna för bilderna!