SORSELE UNITED är ett INFORMATIONS- och SAMARBETSFORUM för föreningslivet och civilsamhället i Sorsele kommun. VÄLKOMMEN till vår hemsida!

Du har väl inte missat att anmäla dig till Sorselegalan 21 maj, en riktigt festlig kväll med prisutdelningar, quiz och utställning!
Kom själv eller ta med kompis eller partner. Anmälningarna har rullat in och det är ca 70 anmälda, jättekul! Men så klart hoppas vi på ännu fler, ju fler ju trevligare! Sista dag att anmäla är nu på söndag den 8 maj men har du inte hunnit till dess så går det säkert att efteranmäla några dagar till!
Anmälan görs till info@sorseleriverhotel.se eller via telefon 0952-121 50
Sorsele kommun i samarbete med Sorsele United

FUN Vinterutmaningen 2022 SLUTRAPPORT    Oj, oj, oj och stort GRATTIS! 925 MIL
MAKALÖST! 290 mil över målet (635 mil) eller plus 45%. Det som såg så trögt ut inledningsvis landade i ett fantastiskt engagemang, vilja och uthållighet med 520 registreringar. Stora som små i Sorsele kommun är BÄST NÄR DET GÄLLER. Sorseleborna körde 1 700 motionsmil tillsammans
 
Vi summerade
den två månader långa perioden,
15 juni-15 augusti, till närmare 1 700 mil, eller 16 942 km för att vara exakt.
 
Ett fantastiskt engagemang från 91 barn, ungdomar och vuxna med närmare 1000 registreringar, och en stor variation på aktiviteter. Cykling, löpning och promenader dominerar, men här finns också stavgång, rullskidor, inlines, paddling, rodd m.m.
 
Satsningen bidrog till folkhälsan och glädjen att göra nåt tillsammans som var både coronasäkert och utmanande.
32 deltagare  var under 18 år,
här kan vi göra ännu mer för att öka barn och ungdomars rörelserikedom, men upplägget inspirerar oss till fortsatta digitala arrangemang framöver.
Det blev sportpriser till alla deltagare.

TACK för engagemanget! Som sagt, "tillsammans är ingenting omöjligt"
Leopold 210818

***********************************************************************************************************************************

VI FIXADE DET, och med råge! FUN längs VINDELÄLVEN, 635 mil, 14 gånger Vindelälvens längd! Här finns allt från förskolebarn till skidveteraner, och många vardagsmotionärer satsade lite extra. Imponerande engagemang och ett steg för folkhälsa, barn och ungdomars rörelserikedom och glädjen att göra nåt tillsammans som var både coronasäkert och utmanande. Stort tack till alla som deltog och till de samarrangerande föreningarna med Sofia, Jenny, Annette, Liselotte, Anette, Christian, Emelia och Helen.

Leopold 210407

Vi hälsar företag och privatpersoner välkomna som stödmedlemmar i Sorsele United. Då hjälper ni oss att bli en ännu starkare röst och kraft för utvecklingen av föreningslivet och för att göra Sorsele kommun attraktivare.
Medlemavgift: Företag: 300 kr, Privatperson: 100 kr
Betalning till Sorsele United, bankgiro nr: 509-3059. Ange namn på betalningen
Alla stödmedlemmar publiceras på vår hemsida
TACK på förhand!

Förstudien ARENA Sorsele med bildpresentation finns på Sorsele kommuns hemsida.
Klicka HÄR så öppnas en ny sida med ARENA-information och webblänkar till förstudien och presentationen.

Välkommen till Sorsele Uniteds Facebooksida

Skicka in tips på evenemang eller aktivitet
Klicka 
HÄR

2019 års FUN-arrangemang med SKI, RUN och BIKE summerar följande antal starter: SKI: 109, RUN: 122 och BIKE: 52 starter. Bra kämpat! TACK till Ammarnäs IF, Sorsele SK, Blattnicksele IF, Blattnicksele Intresseförening, Gargnäs Intresseförening samt Sorsele kommuns Fritidsenhet och Leopold of Sweden för samarbetet.

Vinteräventyret längs ARENA Vindelälven
Sommaräventyret längs ARENA Vindelälven

Vädret Sorsele

Webbportalen lanserades inom förstudien "Sorsele United 2014" med projektstöd från Leader Lappland.
                     Från och med 2015 drivs portalen genom medlemsavgifter och ideella arbetsinsatser
                                               Webbkontakt: Leopold Sjöström, leopoldofsweden@gmail.com